Miniblack's


Tiedoksi kaikille Miniblack's bostoneista kiinnostuneille,

Aloitimme bostoneiden kasvatuksen kultaisella 80-luvulla, aikana jolloin suomalaisten bostoninterriereiden taso oli heikko ja kasvattajiakin vähän. Vähitellen pitkäaikaisen ja sitkeän työn tuloksena rotuun on tullut hyvin korkeatasoisia yksilöitä. 2010-luvulla monet bostonit ovat selkeästi parempia kuin ennen.

Me lopetamme Final-pentueeseen bostoneiden kasvatuksen ja aiomme tästä eteenpäin keskittyä olemassa oleviin kasvatteihimme, näyttelyihin sekä muuhun koiratouhuun. Jatkamme tietenkin aktiivisina rodun tarkkailijoina, näyttelyissä kävijöinä sekä rodun rakastajina. Tästäkin eteenpäin meidät treffaa parhaiten bostonikehien laidoilla. Jos olet kiinnostunut bostonin pennusta, voit ottaa Anneliin yhteyttä mahdollisten muiden kasvattajien pentueista.

Lopetuspäätöksemme tulee varmasti monille isona yllätyksenä - joillekin jopa surullisena sellaisena. Päätös ei kuitenkaan ole hetken hätiköity päähänpisto vaan olemme harkinneet sen perusteellisesti ja päättäneet lopetusajankohdan huolella.

Olemme molemmat erittäin ylpeitä Miniblack's-tuloksistamme vuosien varrella ja nautimme edelleen upeista koiristamme. Jatkamme heidän kanssaan tästä eteenpäinkin. Ainoastaan uusia Miniblack's bostoneita ei enää synny. Yksi asia on kuitenkin varma, bostoninterrieri tulee aina olemaan koirarotu numero 1!

Helsingissä 14.9.2011
Anneli ja Anne

Miniblack's pentue-litter