Kasvattajien esittely

Anne & Disa Näille nettisivuille olen kirjoittanut parhaita muistoja vuosien varrelta. Merkittävimmät tapahtumat ja saavutukset on kirjattu jopa 1980-luvun alusta: kasvatustyömme alkujuurilta alkaen. Omien Miniblack's koiriemme lisäksi näille sivuille on koottu runsaasti tietoa yli kaiken rakastamastamme rodusta - Bostoninterrieri. Rotutietouden lisäksi löydät sivuiltamme tietoa omistamistamme koirista ja meiltä maailmalle lähteneistä koirista eli kasvateistamme. Sivuilla on myös runsaasti kuvia ja jonkun verran videoita bostoneistamme erilaisissa toimissaan.

Miniblack's bostonimme ovat kiinteä osa perhettämme. Perheemme jäseninä heillä kaikilla on omat persoonalliset piirteensä. Voit lukea toisaalla koiristamme lisää. Vaikka itse harrastamme aktiivisesti näyttelytoimintaa, niin meidän tavoitteenamme on kasvattaaa kauniita, hyväluonteisia ja terveitä bostoneita ihan kotioloihin juoksemaan niin metsiin kuin kesämökin rantaankin.

AnneliOlemme harrastaneet bostoneita yli 25 vuotta erinomaisin tuloksin. Kasvatamme pentueita kuitenkin harvoin ja pitkän jalostusharkinnan jälkeen. Pentujakin tulee yleensä vähän. Näistä tosiasioista huolimatta Miniblack's kasvateissamme on jo n. 40 valiokoiraa. Muutamilla koirilla monenkin maan valiotuloksia. Lisäksi kasvateillamme on erinomaisia luonnetestituloksia, Agility- ja Toko-saavutuksia. Yksi kasvattimme on jopa saavuttanut virallisen pelastuskoira-statuksen viranomaistoimintaan ainoana bostonina koko maassa. Tasaisen hyvät kasvattimme ovat meille kunnia-asia, vaikka satunnaisia "tähtikoiria" silloin tällöin putkahtaa esiin.
Voit lukea pitkähkön yhteenvedon meidän 25:stä ensimmäisestä vuodesta bostoninterrieri-rodun parissa täältä.

Uusi bostoni-ihminen ! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Miniblack's bostoninterriereihin ensin näin virtuaalisesti. Myöhemmin voit mielellään tulla tutustumaan koiriimme koiratapahtumissa (esim. paikkakuntasi koiranäyttelyssä). Tule rohkeasti vetäisemään hihasta ja tutustumaan hienoon rotuumme. Koiranäyttelyiden paikat ja tarkemmat aikataulut löytyvät kennelliiton nettisivuilta osoitteesta: www.kennelliitto.fi

Miniblack's Special DancerPyydän anteeksi, jos jonkun kasvattimme tuloksia on jäänyt pois. Lähetä viesti, jos huomaat jotakin puutuvan, niin korjaan asian viipymättä. Mielelläni kuitenkin lisään kaikki mahdolliset tulokset yms. mitä koirasi on saanut. Eli huomautusta Annelle vaan...

Omistan nämä sivut upeimmalle bostoninterrierille, jonka tunnen: meidän Maggielle. Hän oli jotain aivan tavattoman suurta, jotain mitä ei voi sanoin edes kuvata. Hän oli ylpeä ja rohkea ja omasi valtavan itsetunnon, mutta toisaalta hänen vastuuntuntonsa ja äidillinen huolehtimisensa laumastaan oli aivan omaa luokkaansa. Kukaan ei koskaan voi päästä lähellekään Maggietä. Hän oli todellinen Bostoni, suuri koira pienessä koossa.

Suurimmat kiitokset kasvatustyön jatkumisesta kuuluvat luonnollisesti Annelille, joka on jaksanut tehdä tätä - välillä raskastakin - kasvatustyötä kanssani vuodesta toiseen. Tämä matka jatkuu ja toivon, että myös tulevaisuus tuo menestystä tullessaan ja että bostoni-vauvamme olisivat yhtä ihania tulevaisuudessakin.

Voit halutessasi lähettää meille viestiä tai terveisiä ja tietysti kaikki kehitysehdotukset otamme ilolla vastaan. Toivon, että viihdyt seurassamme.

Helsingissä 1.1.2008

Handler & webmaster Anne Kariluoto
(Nettisivujen alkusanat on julkaistu alunperin Helsingissä 8.8.2001.
Miniblack's sivut on bostoninterrieri-kasvattajien vanhin verkkosivusto)