Kaikki Annelin ja Annen rakkaat bostoninterrierit

Lumi
Melody
Disa
Ande
Sisu
Musti

Urokset jalostukseen

Ande (1 v.)
Miniblack's Grande Finale
Jämäkkä Ande (s. 2011) on oman Mustimme ja herttaisen Sinin poika viimeisestä Miniblack's "Final"-pentueesta. Ande hoitaa perheen järjestyksen valvonnan ylipäällikkö Disan kanssa yhteistyössä. Liekö Andessa vinttikoiran geenejä, niin kovaa hän juoksee ulkona ja pitää siten toistenkin lihaskuntoa yllä.
Sisu (1 v.)
Oelandica's Silvio of Mini Black (Ruotsi)
Herrasmies-koira Sisu (s. 2011) haettiin meille Ruotsista. Sisun kasvattaja on pitkään bostoneita kasvattanut Ulla Severin ja koira on yhteispohjoismaista yhteistyötä parhaimmillaan. Lilla-Sisu on äärimmäisen herttainen ja sopeutuvainen koira. Nimensä mukaisesti tarvittaessa kuitenkin löytyy kuuluisaa suomalaista sisua vaikka geenit pohjautuvat ruotsalais-amerikkalaisiin linjoihin.
Musti (5 v.)
FI CH & RU CH & EE CH
Cabanterra Zodiac At Miniblacks (Saksa)
Raamikas uros Musti (s. 2007) tuli meille Saksasta Veeti-veteraanin hyvään oppiin. Kotimme "äijä"-energia on nyt hyvin balanssissa. Musti on uljas ja kuuliainen vahvistus joukkoomme, jota bostoni-tyttömme palvovat. Vastaavasti Musti pitää huolta "omistaan", näin järjestys pysyy talossa. Tässä linkissä on kuvia Mustista kasvattajansa Milos Cabanin luona Saksan maalla kesällä 2007.
Huom! Koirien iät vuoden 2012 aikana.

Katso myös kaikki narttumme.
Vuoden 2011 jälkeen Sateenkaarisillalle siirtyneet omat koiramme.

Martti ja Melody Pietarissa v. 2010
Martti ja Melody Pietarissa v. 2010