Kaikki Annelin ja Annen rakkaat bostoninterrierit

Lumi
Melody
Disa
Ande
Sisu
Musti

Narttumme

Lumi (1,5 v.)
Miniblack's Irresistible Angel
Joukkomme nuorin jäsen on Lumi-niminen narttu (s.2010). Pikku-enkeli on valloittava persoona ja äitinsä Mellun "pikku-kopio". Nuorin bostonimme on hyvin päässyt "jengiin" mukaan mm. opettelemalla joka päivä uusia temppuja. Seurataan mielenkiinnolla mitä meidän Lumi-enkelimme saa tulevaisuudessa aikaiseksi.
Melody (5 v.)
C.I.B, FI CH & RU CH& SE CH, RKFV-10
T-Bo's Singing In The Rain (USA)
Olemme tuoneet Melody-nimisen nartun (s.2007) USA:n Alabamasta. Brindlen värinen Melody on täysin amerikkalaisista eleganteista linjoista, mitä olen jo pitkään ihannoinut. Pikku-Meltsu on näpäkkä ja kovin tarkka omista alueistaan. Nätti Melody on myös tehnyt mahtavia koiria Suomen bostonkantaan. Linkistä näet kuvia Melodyn ajasta mm. pentuna Alabaman auringon alla.
Disa (10 v.)
C.I.B & FI CH & LT CH, JW-03, LTUW-06 0
Miniblack's X-Clusive Diva
Sagan tytär Disa (s.2002) on koira, josta voisi sanoa, että 'pojasta polvi paranee'. Disa tuntuu tietävän sen itsekin. Kotona mitään ei voi muuttaa ellei 'tikkunen' ole vahtimassa. Huonekaluja ei saa siirtää eikä muutoksia tehdä, etteikö Disa huomaisi sitä. Fiksu 'Pikku-D' on ollut kuuliainen isomman Veetin ystävä. Kutsumme Disaa perheemme poliisiksi ja ylipäälliköksi.
Huom! Koirien iät vuoden 2012 aikana.

Katso myös kaikki uroksemme.
Vuoden 2011 jälkeen Sateenkaarisillalle siirtyneet omat koiramme.

Martti ja Melody Pietarissa v. 2010
Martti ja Melody Pietarissa v. 2010