Webmaster

Päivitetty 26. helmikuuta, 2009

Hei,

Olen Anne Vainio (os. Kariluoto) ja kasvatan koiria Miniblack's kennelnimellä. Rotuni on bostoninterrieri.

Luet uusia Miniblack's sivuja uudessa osoitteessamme www.miniblacks.fi. Alunperin monen kasvattimme omistaja ja hyvä ystävämme Aulikki Fihlman-Kosonen teki nettisivujamme. Aulikki opetti minulle hieman sivujen päivitystä ja tekoa. Tästä innostuin aika lailla. Näiden upouusien sivujen rakentelussa minun tuki ja turva on ollut Ruusu-kasvattini toinen omistaja sekä taitava koodaaja Jarmo Nevala. Suuri kiitos avusta näille molemmille loistaville kavereille.

Entiset sivut eivät olleet kaikkien koodaussääntöjen mukaisesti tehtyjä aitojen 'nörttien' suureksi harmiksi ja jouduin pyytelemään tältä osin amatöörimäisyyttä anteeksi. Uusilla sivuilla yritän näitä virheitä välttää. Minun suurin intohimoni on kuitenkin upeiden Miniblack's bostoninterriereiden kasvattaminen ja omien kasvattieni auttaminen eteenpäin, joten tämä nettisivujen parantelu tulee olemaan "aina ja ikuisesti" toisella sijalla. Nyt minulla on kyllä enemmän tietoa ja työkaluja miten kehittää sivujamme. Yritän vastaisuudessakin parantaa sivuja enemmän Teitä palveleviksi. Toiveita vaan kehiin ja testataan pystynkö ne toteuttamaan.

Miniblack's pentuja

Haluan jakaa edelleen tietoja ja neuvoja kasvateilleni yhteisesti, ja nettisivumme on todellakin täyttänyt paikkansa siinä. Olen jopa saanut 'ystävällismielisiä huomautuksia' jos päivitykset ovat tulleet liian hitaasti. On ollut hauska huomata, että näitä sivuja todella luetaan, päivityksiä odotellaan sekä informaatiota janotaan.

Joskus olisi kyllä kiva soitella ja puhua puhelimessa, eli käyttäkää vaikka mahdollisuutta soittaa meille Skypellä. Meille voi soittaa ilmaiseksi netin välityksellä. Meidän Skype-tunnukset ovat miniblack's (Annella) ja anneli.kariluoto (Annelilla). Parhaiten meidät saa kiinni arki-iltoina kello 18.00-21.00 välisenä aikana.

Muistin virkistykseksi alla lista jutuista, joita voi meille lähettää..

Miniblack's Webmaster

  • Kasvattiemme omistajien mietteitä
  • Piirustuksia, runoja kasvateistamme yms.
  • Kasvattien kuva-kollaasi-sivut
  • Juttuja bostoneista
  • Esimerkiksi itse suunnittelin mm. Anin fani-sivut. Ne on nyt toteutettu osoitteessa www.freewebs.com/miniblacks

Jos joku tästä listasta innostui, niin mielelläni vastaanotan sähköpostia ja ihan perinteisiä kirjeitäkin. Pystyn myös skannaamaan kuvia tai piirustuksia. Postia siis vaan tulemaan. Haluaisin saada tarinoita ihan kaikista kasvateistamme. Niitä olisi ilo itsekin lukea.

Jos joku haluaa ihan oman web-sivun esim. Miniblack's nimen alle, sekin sopii. Nettisivutilaa on vielä jäljellä. Mikäli sinulla on jo nettisivut, voin halutessasi linkittää ne näihin sivuihin. Kerro vaan sivuistasi Annelle.

Postia ja erityisesti parannusehdotuksia saa siis lähettää minulle osoitteeseen: miniblacks_@_gmail.com Jätä osoitteestani pois alaviivat, ne ovat tässä vain roskapostin välttämiseksi.